[size=21]المقاادير ::[/size]



[size=21]دجاجه كامله مقطعه -- بصله مفرومه -- 2 فص
ثوم ناعم -- ثلث كوب عدس بني -- كوب ونص رز بسمتي -- ربع اصبع زبده -- 2
حبة طماطم حلقات -- م ط معجون طماطم --

البهارات
(نص م ص كركم -- نص م ص كزبره بودره -- نص م ص كمون -- نص م ص قرفه -- 2 م
ط عصير ليمون ملح وفلفل اسود -- م ص بهارات مشكله )


للتزيين ...



حلقات بصل -- ورق بقدونس



الطريـــــــــــــــــــــــــقه
::



اخلطي البهارات وعصير الليمون .. ادعكي بهم
الدجاجه كويس ..

ضعيها
في صينية فرن .. ضيفي البصل المفروم + الطماطم والمعجون + الزيت .. ضيفي2
كوب ماااااء

غطيها
ودخليها الفرن حتى تستوي .. ثم ارفعي الغطاء واتركيه تتحمر

اسلقي
الرز في ماء وملح والزبده .. واسلقي العدس في اناء اخر مع رشة كمون وملح
حتى يستوي نص استواء ..

ضيفي
العدس على الرز ( بعد ماتنشف كمية المويه ) قلبي بالشوكه .. غطيه واتركيه
على نار هاديه ثلث ساعه ..

قدميه
مع الدجاج وجمليه ......




دجاج بالرز و العدس  Get.php?filename=1277155276
[/size]